Gratis Stoptober toolkit voor zorgprofessionals

10 juli 2024

De Stoptober-toolkit kun je als zorgverlener of zorginstelling gebruiken om aandacht te besteden aan Stoptober én om mensen die roken te motiveren om deel te nemen aan Stoptober. Zorgverleners kunnen namelijk het verschil maken. Met jouw hulp kunnen we mensen die roken nog beter bereiken en hen motiveren om 28 dagen te stoppen met roken tijdens Stoptober. Bestel de materialen hier: Stoptober toolkit voor zorgprofessionals

Wat zit er in de toolkit?

Een Stoptober toolkit bevat 5 posters, 80 flyers, 60 visitekaartjes en 15 Very Brief Advice kaartjes.

Wat kost de toolkit?

De toolkit is gratis te bestellen t/m 15 augustus. Vanaf 16 augustus betaal je €25 per toolkit. 

Wil je Stoptober ook digitaal onder de aandacht brengen?

De digitale materialen zijn te vinden op Stoptober voor (zorg)profesionals – Trimbos-instituut. Je kunt hier onder andere een handleiding en intranetberichten vinden. De digitale materialen worden in aanloop naar- en tijdens Stoptober verder aangevuld.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Stoptober in de zorg op de website van het Trimbos-instituut. Hier vind je bijvoorbeeld hulpmaterialen, inspiratie en webinars. Voor meer informatie over Stoptober zelf, kijk op stoptober.nl. Vanaf 3 september gaat de Stoptober campagne van start en is ook Stoptober.nl aangepast. De site die nu live staat is tijdelijk en bedoelt om nu al aan potentiële stopper informatie te geven.

Gratis Stoptober toolkit voor zorgprofessionals