Over ons

Over Zorg4Vijfheerenlanden.nl


Alle lokale professionals en organisaties op het gebied van gezondheid, welzijn en zorg

Zorg4Vijfheerenlanden.nl is een platform waarop inwoners van Vijfheerenlanden snel professionals en organisaties vinden op het gebied
van gezondheid, welzijn en zorg. Het platform is dé wegwijzer naar activiteiten, ondersteuning en zorg in de buurt. Je vindt er artsen, scholen, bibliotheken, vrijwilligersorganisaties en nog veel meer.

Professionals werken via het platform makkelijker samen

Als aangesloten professional of organisatie kun je via het besloten deel van het platform (Corpio) makkelijk informatie vinden of doorverwijzen naar andere lokale professionals. Cliënten/patiënten worden hierdoor sneller en beter geholpen. 

Het platform Zorg4Vijfheerenlanden.nl is een initiatief van gemeente Vijfheerenlanden, het O&I-samenwerkingsverband en Unicum Huisartsenzorg.

Samen houden we Zorg4Vijfheerenlanden.nl compleet en up to date

Het platform is voortdurend in beweging. Samen zorgen we ervoor dat de informatie op het platform compleet en up to date is. Mis je iets op de website of heb je vragen of suggesties, neem dan contact met ons op.  Professionals vragen we om zelf hun gegevens bij te houden. De projectgroep zorgt er achter de schermen voor dat Zorg4Vijfheerenlanden.nl aan de verwachtingen voldoet.

Privacy en toegankelijkheid

We gaan uiterst zorgvuldig om met persoonsgegevens. Netbasics, de beheerder van de website, is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. De verwerking van gegevens gebeurt volgens de regels van de AVG. Zorg4Vijfheerenlanden.nl is voor iedereen toegankelijk ook voor mensen met een functiebeperking. Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Dit is het Zorg4Vijfheerenlanden projectteam

Merel van den Nobelen en Jos de Bruijn, gemeente Vijfheerenlanden
Ane Kwast en Suus Peeters, Unicum Huisartsenzorg
Monique Broekhuizen, Feel Energy (projectleider)
Jan Broos en Jarzy Moen, Netbasics (Corpio)
Irma Schouten, tekst & meer (communicatie)
Pleunie den Besten (activiteiten, bijeenkomsten en trainingen)
Henrick Reijersen van Buuren, Bindkracht VHLJos de BruijnAne Kwast