Week van de Valpreventie in Vianen

27 september 2023

Een val kan als je ouder bent grote impact hebben. Iemand kan een heup breken of ander blijvend letsel oplopen waardoor hij of zij minder zelfredzaam is of niet meer thuis kan wonen. Gelukkig kun je er zelf veel aan doen om de kans op vallen te verkleinen. Tijdens de week van de Valpreventie in Vianen kunnen inwoners deelnemen aan een informatiebijeenkomst over dit onderwerp en aan verschillende beweeglessen gericht op balans coördinatie en kracht. 

Informatiebijeenkomst valpreventie 3 oktober Hoeksteen Vianen

Op dinsdag 3 oktober is iedereen uit de gemeente Vijfheerenlanden van harte welkom in de Hoeksteen, Groenekade 7 in Vianen voor een informatiebijeenkomst over valpreventie. Je kunt je eigen vaardigheden testen en in gesprek gaan met professionals, De bijeenkomst wordt georganiseerd door Team Sportservice Vijfheerenlanden samen met Fysio Fitplan, Rivas, Rondom Podotherapie en BindkrachtVHL

Meerdere beweeglessen in Hof van Batenstein

Belangstellenden kunnen deelnemen aan beweeglessen in Hof van Batenstein in Vianen

  • woensdag 4 oktober van 9.30 tot 10.15 
  • donderdag 5 oktober om 9.45 uur, 10.45 uur en 11.45 uur (de laatste les is voorval geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn).

Deelname is gratis, opgeven is niet nodig. Wie wil meedoen moet 10 minuten van tevoren aanwezig zijn in de Kwantzaal van het Multifunctioneel Centrum Batenstein. 

Week van de Valpreventie in Vianen