NLdoet 15 en 16 maart. Ook proeven van vrijwilligerswerk? Doe mee!

5 maart 2024

Het clubgebouw van de scouting of een buurthuis helpen opknappen, een speeltuin (zomer)klaar maken, het schoolplein een flinke onderhoudsbeurt geven. Doe mee met NLdoet en steek op 15 en 16 maart als vrijwilliger de handen uit de mouwen. Wat levert het je op? Veel voldoening en blije gezichten. Op NLdoet.nl kun je klussen zoeken bij jou in de buurt.

 

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen! Ook in de gemeente Vijfheerenlanden zijn er verschillende activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Vele handen maken licht werk en het is natuurlijk gezellig om samen iets te doen. Dus zie je een activiteit die jou aanspreekt, vraag familieleden, vrienden of collega’s of ze ook mee willen doen.

 

Vind hier activiteiten bij jou in de buurt tijdens NLdoet

 

De smaak te pakken? Kijk bij VHLvoorelkaar

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Ben je nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan op de website van VHLvoorelkaar. Daar vind je vrijwilligerswerk bij jou in de buurt.

NLdoet 15 en 16 maart. Ook proeven van vrijwilligerswerk? Doe mee!