Nieuwe programma's MDT BAAS voor jongeren! Meld je ook aan en ontdek je talenten.

7 februari 2024

MDT BAAS is hét ontwikkelingsprogramma voor jongeren tussen de 15 en 27 jaar oud die klaar zijn voor hun volgende stap. Als BAAS ga je aan jezelf bouwen en maak je een grote impact op je toekomst. Op 4 en 5 maart starten onze nieuwe programma's Baas Boost & Baas Challenge. MDT staat voor maatschappelijke diensttijd. Dit is een landelijk initiatief van de overheid, gratis voor jou!

Met MDT ontdek je je talenten, ontmoet je nieuwe mensen, power je je eigen toekomst èn die van een ander! Tijdens een intensief traject vol trainingen, coaching en projecten, ontdek je jouw talenten en helpen we je met jouw toekomstplan.

BAAS is er voor iedereen tussen de 15 en 27 jaar oud. No matter of je een diploma hebt en wat je situatie is. BAAS is voor alle jongeren die willen ontdekken waar hun talenten het beste bij passen. De belangrijkste voorwaarde is dat jij dit écht zelf wilt! Aanmelden kan via telefoon/app +31 6 30278133 of mailen naar: hallo@mdtbaas.nl Voor meer info: check onze website www.mdtbaas.nl

Nieuwe programma's MDT BAAS voor jongeren! Meld je ook aan en ontdek je talenten.