30 sept: meet-up Levenskunst 2.0 in Vianen

17 september 2023

'In de provincie Utrecht leven bijna 150.000 mensen met een ziekte of beperking. Maar hoe leef je zo prettig mogelijk als je lichaam niet meewerkt? Welke inzichten helpen je daarbij? Dat vraagt om ‘Levenskunst 2.0’ en dáár gaat het over tijdens de Meet-up op 30 september in de Prenter in Vianen. Ons motto is: samen weten we meer en afkijken mag’, aldus Mia Willems, één van de initiatiefnemers.

Levenskunst is (mee)bewegen

Als je leeft met een ziekte of handicap is bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Hoe ga je hiermee om? Denk ook aan de kunst van het ‘meebewegen’, bijvoorbeeld met veranderingen. Onder leiding van gespreksleider en levenskunstenaar Hanneke Dullemond ga je hierover met elkaar in gesprek. Daarna kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende beweegactiviteiten die kunnen helpen bij het vinden van plezier in het leven. Tot slot is er een gezellige en lekkere lunch. Bekijk de sfeerimpressie.

Meld je aan en wees welkom!

We gaan voor een leuke ochtend met ontmoeting, uitwisseling en muziek.

Iedereen is welkom; het maakt niet uit of je nog maar net of al langer leeft met een ziekte of beperking en het doet er ook niet toe of je beperking zichtbaar of onzichtbaar is. 

Waar en wanneer:

  • datum: 30 september 2023
  • locatie: Prenter, Grote Geusplein 1, Vianen
  • Tijdstip: deur open 9:45 uur, aanvang 10:00 uur. 
  • Deelname is gratis en de locatie is ook toegankelijk voor rolstoelers.

Zo meld je je aan

Graag wél vooraf aanmelden. Er zijn maximaal 20 plaatsen dus wacht niet te lang!

Over Mijn Leven 2.0
Mijn Leven 2.0
is het digitale platform in de provincie Utrecht over leven met een ziekte of fysieke beperking. Mijn Leven 2.0 wil mensen ondersteunen om de draad weer op te pakken, met onder andere filmpjes, (online) ontmoetingen, een online support-zoeker en
het (gratis) online coachingsprogramma. Stap in je leven 2.0. 

30 sept: meet-up Levenskunst 2.0 in Vianen