Zorg4Vijfheerenlanden.nl bestaat 1 jaar! Wethouder Kees Bel en projectteam zijn blij

28 april 2024

De website Zorg4vijfheerenlanden.nl is nu een jaar in de lucht. Wethouder Kees Bel, Ane Kwast van Unicum Huisartsenzorg en Monique Broekhuizen, projectleider Zorg4Vijfheerenlanden.nl zijn trots op wat er inmiddels is bereikt. ‘Steeds meer inwoners weten de website te vinden en steeds meer professionals en organisaties in onze gemeente sluiten zich aan,’ vertelt Monique Broekhuizen. ‘We blijven de website onder de aandacht brengen in de Vijfheerenlanden. De mensen die er gebruik van maken zijn enthousiast, maar zo’n platform moet natuurlijk ook de tijd krijgen om te groeien.


Wat vind je als inwoner op Zorg4Vijfheerenlanden.nl?
Ben je op zoek naar organisaties die je kunnen helpen met bijvoorbeeld: een maatje, hulp bij chronische ziekte, vrijwilligerswerk, ouderenzorg of thuiszorg? Zoek je een diëtist, kinderdagverblijf of zorgverlener bij jou in de buurt? Of wil je weten welke activiteiten er zijn in jouw gemeente op het gebied van gezondheid, welzijn en zorg? Op Zorg4Vijfheerenlanden.nl vind je contactgegevens van professionals en organisaties in de Vijfheerenlanden en actuele activiteiten.

Professionals werken samen in beveiligde omgeving
Voor de aangesloten professionals en organisaties is er op de website een beveiligde omgeving. Hierin kunnen zij makkelijk informatie vinden en samenwerken met andere lokale professionals. Zorg4Vijfheerenlanden.nl is een initiatief van de gemeente Vijfheerenlanden in samenwerking met O&I (Organisatie en Infrastructuur) Vianen en omgeving en Unicum Huisartsenzorg.

Zo maak je als professionals een account aan
Ben je een organisatie of professionals op het gebied van gezondheid, welzijn en zorg, maar sta je nog niet op Zorg4Vijfheerenlanden.nl? Of sta je er wel op maar weet je niet of de informatie compleet is? Klik op de knop ‘Voor professionals’ om een account aan te maken, je gegevens compleet te maken of aan te passen. Op deze pagina vind je ook meer informatie. Kom je er niet uit? Stuur een mail naar info@zorg4vijfheerenlanden.nl en we helpen je verder. 

Zorg4Vijfheerenlanden.nl bestaat 1 jaar! Wethouder Kees Bel en projectteam zijn blij